Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van uw bestelling. U kunt gemakkelijk in het winkelmandje kijken hoe duur de verzendkosten voor uw bestelling zijn. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen.

Levertijd

Het is van belang dat de buxus zo snel mogelijk geleverd wordt na verzending. Om de kwaliteit van de buxus optimaal te behouden verzenden wij daarom niet in het weekend en enkele dagen daarvoor. Bestellingen geplaatst op zondag vóór 19:00 uur worden op maandag of dinsdag verzonden. Zodra de bestelling is verzonden ontvangt u van ons een track and Trace nummer zodat u precies weet wanneer u uw producten kan verwachten.

Ophalen

U kunt naast bezorgen er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen. Als u ervoor heeft gekozen om uw bestelling af te halen zullen wij na de bestelling contact met u opnemen. U kunt uw bestelling afhalen bij onze eigen kwekerij in Boxtel. Afhalen is alleen mogelijk op afspraak van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00uur en op zaterdag van 08:00 tot 12:30. Het afhaaladres is;

Kapelweg 62,
5282JC Boxtel
Noord-Brabant

Retourtermijn van 7 dagen

Buxus-goedkoop.nl geeft een omruiltermijn van 7 dagen na verzendatum vermeld op de afleverbon. Reclameren kan alleen schriftelijk binnen de gestelde termijn. Verkopende partij zal na bestudering van de aangeleverde gegevens bepalen of een klacht gegrond is. Indien gegrond zal verkopende partij over gaan tot het vinden van een passende oplossing. Garantie kunnen we helaas niet geven omdat het om levende producten gaat.

Betaalmethode

U kunt bij ons veilig betalen via iDEAL, PayPal of overschrijving.