buxus bol in terracotta pot

Buxus bol 40cm

Buxus kopen doet u bij Buxus-Goedkoop.nl

€17,95

Uitverkocht

Categorie .

Productbeschrijving

Een prachtige, buxus bol met de maat 40 cm exclusief pot. Ideaal voor bij de voordeur, op het balkon, bruiloft of bijeenkomst.

De buxus bol is geknipt met de hand en wordt direct van onze kwekerij geleverd. Zo bent u verzekerd van topkwaliteit. De buxus bol wordt netjes opgevuld met speciale buxuspotgrond. En dit alles voor een zeer lage prijs van 17,95 euro.
De buxus bol wordt altijd geleverd in een terracotta pot.

De buxussen bieden wij aan tegen de laagste prijzen, tot wel 70 % goedkoper dan tuincentras. Daarbij verliezen wij de kwaliteit zeker niet uit het oog. Alle buxus sempervirens haagplanten en bollen worden direct geleverd uit onze buxuskwekerij.

Wij verzenden de buxussen alleen op maandag en dinsdag zodat ze in optimale staat bij u aankomen. Mocht u hiervan willen afwijken, neem dan contact op.

Buxus kopen kan ook op afspraak voor grotere aantallen. U kunt altijd naar onze kwekerij komen kijken. Zie de contactpagina.

Voor een strakke compacte haag snoeit u de buxus bol  twee maal per jaar. De allereerste keer op de langste dag van het jaar. En de tweede keer eind september.

Bestel deze prachtige buxus bol nu! Ze worden snel bij uw thuis afgeleverd!

buxus bol in terracotta pot

buxus bol in terracotta pot