Aanbieding!
buxus bol in terracotta pot

Buxus bollen actie 39,95! ( 4 stuks)

Buxus bollen actie! Nu 4 stuks buxus bollen voor slechts 39,95 euro

50,00 €39,95

4 Stuks buxus bollen in terracotta pot.

  • zeer scherp geprijsd
  • direct uit de kwekerij geleverd
  • ziektevrij

Uitverkocht

Productbeschrijving

buxus bol in terracotta pot

buxus bol in terracotta pot

 

Buxus bollen actie!

Bestel nu 4 buxus bollen met de maat 35-40cm tegen de laagste prijs van het land!

Prachtige buxus bollenmet de maat 40 cm exclusief pot. Ideaal voor bij de voordeur, op het balkon, bruiloft of bijeenkomst.

De buxus bollen zijn geknipt met de hand en wordt direct van onze kwekerij geleverd. Zo bent u verzekerd van topkwaliteit. De buxus bollen wordt netjes opgevuld met speciale buxuspotgrond. Zo koopt u al 4 buxus bollen tegen een prijs van 39,95 euro.
De buxus bollen worden altijd geleverd in een terracotta pot.

De buxus bollen zijn circa 5-8 jaar oud. Met goed onderhoud kunt u ze in korte tijd laten uitgroeien tot zeer mooie grote compacte bollen. ( zie onderhoudspagina)

De buxussen bieden wij aan tegen de laagste prijzen, tot wel 70 % goedkoper dan tuincentras. Daarbij verliezen wij de kwaliteit zeker niet uit het oog. Alle buxus sempervirens haagplanten en bollen worden direct geleverd uit onze buxuskwekerij.

Wij verzenden de buxussen alleen op maandag en dinsdag zodat ze in optimale staat bij u aankomen. Mocht u hiervan willen afwijken, neem dan contact op.

Buxus kopen kan ook op afspraak voor grotere aantallen. U kunt altijd naar onze kwekerij komen kijken. Zie de contactpagina.

Voor een strakke compacte bol snoeit u de buxus bol  twee maal per jaar. De allereerste keer op de langste dag van het jaar. En de tweede keer eind september.

Bestel deze prachtige buxus bollen nu! Ze worden snel bij uw thuis afgeleverd!