Sempervirens 70-80 (3)

Buxus bestellen Haag 80cm

Buxus bestellen per meter

€39,95

3 per meter. De prijs is per meter.

 

Uitverkocht

Categorie .

Productbeschrijving

productbeschrijving

Buxus bestellen  voor een strekkende meter van de maat 80 cm hoog bestaat uit 3 zeer grote compacte buxus haag planten.  De hoogte boven de kluit bedraagt tussen de 80centimeter (zie foto). Met deze Buxus haag  creeërt u een mooie strakke haag. Wat vooral erg handig is, is dat u maar 3 planten per strekkende meter nodig heeft, u heeft dus al binnen enkele jaren een hoge compacte heg. U kunt zowel voor een rechte als een ronde haag gaan. De Buxus sempervirens is biologisch gekweekt waardoor hij niet snel vatbaar is voor schimmelziekte. De buxus worden zonder pot geleverd, maar met kluit zodat u ze gemakkelijk kunt zetten. Houd er rekening mee dat u uw buxus voldoende water geeft in droge tijden. Zie onderhoud voor de beste tips om de buxus haag te onderhouden!

De buxussen bieden wij aan tegen de laagste prijzen, tot wel 70 % goedkoper dan tuincentras. Daarbij verliezen wij de kwaliteit zeker niet uit het oog. Buxus bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Wij verzenden ze alleen op maandag en dinsdag zodat ze in optimale staat bij u aankomen. Mocht u hiervan willen afwijken, neem dan contact op.

Er gaan 3 bosjes in een strekkende meter. Wilt u dus 7 meter, dan bestelt u 7 x dit artikel en krijgt u 7 x 3 bosjes = 21 buxus haag plantjes

Voor een strakke compacte haag snoeit u de buxus haag twee maal per jaar. De allereerste keer op de langste dag van het jaar. En de tweede keer eind september.

Buxus bestellen doet u goedkoop bij ons.

Sempervirens 70-80 (3)

Ze worden snel bij uw thuis afgeleverd!