bol 50(2)
IMG_0023

Buxus Online 50 cm bol

In pot

€34,95

Uitverkocht

Categorie .

Productbeschrijving

Gemakkelijk buxus online kopen doet u bij buxus-goedkoop.nl

Een prachtige, buxus bol met de maat 50 cm exclusief pot. Ideaal voor bij de voordeur, op het balkon, bruiloft of bijeenkomst. De buxus bol is geknipt met de hand en word direct van onze kwekerij geleverd. Zo bent u verzekerd van topkwaliteit. De buxus bol word netjes opgevuld met speciale buxuspotgrond. En dit alles voor een zeer lage prijs van 34,95 euro.

Goedkoper kan niet!

U bespaart op deze bol tot wel 70% op tuincentra.

Bestel nu gemakkelijk buxus online door dit artikel in uw winkelwagen te plaatsen, en betaal veilig met Ideal of Paypal.

De buxus bol wordt altijd geleverd in een terracotta pot.

De buxussen bieden wij online aan tegen de laagste prijzen, tot wel 70 % goedkoper dan tuincentras. Daarbij verliezen wij de kwaliteit zeker niet uit het oog. Alle buxus sempervirens haagplanten en bollen worden direct geleverd uit onze buxuskwekerij.

Wij verzenden ze alleen op maandag en dinsdag zodat ze in optimale staat bij u aankomen. Mocht u hiervan willen afwijken, neem dan contact op.

Buxus online kopen kan ook met grotere aantallen, neem voor de scherpste prijzen contact op via ons contactformulier.

Voor een strakke compacte haag snoeit u de buxus sempervirens twee maal per jaar. De allereerste keer op de langste dag van het jaar. En de tweede keer eind september.

Bestel deze prachtige buxus online! Ze worden snel bij uw thuis afgeleverd!

bol 50(2)