Buxus haag 50cm

Buxus sempervirens Haag 50-60cm

Buxus Sempervirens prijs per meter

€29,95

Prijs per meter

3 planten per meter

Uitverkocht

Categorie .

Productbeschrijving

 Buxus Sempervirens voor een strekkende meter van de maat 50-60 cm hoog bestaat uit 3 zeer grote compacte buxus haagplanten.  De hoogte boven de kluit bedraagt tussen de 50-60 centimeter (zie foto). Met deze Buxus sempervirens creeërt u een mooie strakke haag. Wat vooral erg handig is, is dat u maar 5 planten per strekkende meter nodig heeft, u heeft dus al binnen enkele jaren een hoge compacte heg. U kunt zowel voor een rechte als een ronde haag gaan. De Buxus sempervirens is biologisch gekweekt waardoor hij niet snel vatbaar is voor schimmelziekte. De buxus worden zonder pot geleverd, maar met kluit zodat u ze gemakkelijk kunt zetten.

De buxussen bieden wij aan tegen de laagste prijzen, tot wel 70 % goedkoper dan tuincentras. Daarbij verliezen wij de kwaliteit zeker niet uit het oog. Alle buxus sempervirens haagplanten en bollen worden direct geleverd uit onze buxuskwekerij.

Wij verzenden ze alleen op maandag en dinsdag zodat ze in optimale staat bij u aankomen. Mocht u hiervan willen afwijken, neem dan contact op.

Er gaan 3 bosjes in een strekkende meter. Wilt u dus 7 meter, dan bestelt u 7 x dit artikel en krijgt u 7 x 3 bosjes = 21 buxusplantjes.

Voor een strakke compacte haag snoeit u de buxus sempervirens twee maal per jaar. De allereerste keer op de langste dag van het jaar. En de tweede keer eind september.

Bestel deze prachtige haagplanten nu! Ze worden snel bij uw thuis afgeleverd!

Buxus haag 50cm

Buxus haag 50cm