Buxus haag 70-80 cm. Voor een perfecte haag

Buxus te koop Haag 70-80cm

Buxus te koop per meter

€35,95

Prijs per meter

Uitverkocht

Categorie .

Productbeschrijving

Buxus te koop haag  voor een strekkende meter van de maat 60-70 cm hoog bestaat uit 3 zeer grote compacte buxus haag planten.  De hoogte boven de kluit bedraagt tussen de 60-70 centimeter (zie foto). Met deze Buxus haag  creeërt u een mooie strakke haag. Wat vooral erg handig is, is dat u maar 3 planten per strekkende meter nodig heeft, u heeft dus al binnen enkele jaren een hoge compacte heg. U kunt zowel voor een rechte als een ronde haag gaan. De Buxus sempervirens is biologisch gekweekt waardoor hij niet snel vatbaar is voor schimmelziekte. De buxus worden zonder pot geleverd, maar met kluit zodat u ze gemakkelijk kunt zetten. Houd er rekening mee dat u uw buxus voldoende water geeft in droge tijden. Zie onderhoud voor de beste tips om de buxus haag te onderhouden!

Verschillende maten buxus te koop bij Buxus-goedkoop.nl

De buxussen bieden wij aan tegen de laagste prijzen, tot wel 70 % goedkoper dan tuincentras. Daarbij verliezen wij de kwaliteit zeker niet uit het oog. Alle buxus haag planten en bollen worden direct geleverd uit onze buxuskwekerij.

Wij verzenden ze alleen op maandag en dinsdag zodat ze in optimale staat bij u aankomen. Mocht u hiervan willen afwijken, neem dan contact op.

Er gaan 3 bosjes in een strekkende meter. Wilt u dus 7 meter, dan bestelt u 7 x dit artikel en krijgt u 7 x 3 bosjes = 21 buxus haag plantjes

Voor een strakke compacte haag snoeit u de buxus haag twee maal per jaar. De allereerste keer op de langste dag van het jaar. En de tweede keer eind september.

Bestel deze prachtige buxus haag planten nu! Ze worden snel bij uw thuis afgeleverd!

Buxus haag 70-80 cm. Voor een perfecte haag

Buxus haag 70-80 cm. Voor een perfecte haag

Buxus te koop bij buxus-goedkoop. Betaal ideaal en veilig met Ideal.