Sempervirens haagplanten 40-50cm
Buxus Haag

Haagplanten buxus 40-50cm

Haagplanten (Prijs per meter)

€24,95

 

5 planten in 1 meter met de maat 40-50cm

Worden geleverd met kluit, zonder pot. Zodat u ze meteen kunt zetten.

Uitverkocht

Categorie .

Productbeschrijving

Haagplanten buxus voor een strekkende meter van de maat 40-50 cm hoog bestaat uit 2 zeer grote compacte buxus haagplanten.  De hoogte boven de kluit bedraagt tussen de 40-50 centimeter (zie foto). Met deze haagplanten creeërt u een mooie strakke haag. Wat vooral erg handig is, is dat u maar 5 planten per strekkende meter nodig heeft, u heeft dus al binnen enkele jaren een hoge compacte heg. U kunt zowel voor een rechte als een ronde haag gaan. De Buxus is biologisch gekweekt waardoor hij niet snel vatbaar is voor schimmelziekte. De buxus worden zonder pot geleverd, maar met kluit zodat u ze gemakkelijk kunt zetten.

De haagplanten bieden wij aan tegen de laagste prijzen, tot wel 70 % goedkoper dan tuincentras. Daarbij verliezen wij de kwaliteit zeker niet uit het oog. Alle buxus haagplanten en bollen worden direct geleverd uit onze buxuskwekerij.

Er gaan 5 bosjes in een strekkende meter. Wilt u dus 7 meter, dan bestelt u 7 x dit artikel en krijgt u 7 x 5 bosjes = 35 buxusplantjes.

Voor een strakke compacte haag snoeit u de haagplanten twee maal per jaar. De allereerste keer op de langste dag van het jaar. En de tweede keer eind september.

Bestel deze prachtige haagplanten nu! Ze worden snel bij uw thuis afgeleverd!

Zeer mooie haagplanten buxus

Haagplanten